Descopera noua aplicatie mobila RatioApp

Atunci când ai nevoie de o listă de materiale, plecând doar de la schița încăperii, te poți ajuta de aplicația noastră, cu rezultate complete în doar câteva minute!

Cu RatioApp ești mai productiv, deoarece ea reprezintă trusa ta pentru creativitate în afaceri, ceea ce înseamnă că, cu ajutorul acesteia vei avea mai multe motive de a duce mai departe ideile pe care ți le-ai propus.

Mod de funcționare:

Primul pas pe care trebuie să îl faci în accesarea platformei noastre, este de a avea un user și parolă, pe care ți le pune la dispoziție un reprezentant zonal de vânzări din cadrul firmei Ratioterm.

Dupa logare, vei găsi, nu doar aplicația noastră, ci și promoțiile actuale, beneficii, bonusuri oferite pe parcursul unei săptămâni/luni.

Se va accesa partea de aplicații unde vei găsi mai multe module de calcul pentru sistemul de instalații dorit, precum și un selector de produse/

Se vor completa datele generale ale proiectului, se vor încărca fișiere/poze, după caz, setezi datele preferențiale ale sistemului și vei primi rezultatele calculului pe loc.

Cu aplicația noastră poți face calcule rapide ale sistemelor de instalații dorite, direct de pe tabletă sau de pe telefonul mobil!