Campanie Daikin Stand By Me - Cash Back 100 instalari

Aparatele de aer condiţionat reduc temperatura unei încăperi printr-un mecanism de circulare a aerului printr-un filtru cu eliberare de freon, proces similar cu modul de funcţionare al frigiderelor. Din punct de vedere funcţional, aerul condiţionat este mai eficient decât un ventilator, deoarece acesta din urmă nu răceşte propriu-zis aerul, ci doar îl agită, pentru o senzaţie subtilă de răcorire.

Avantajele aerului condiţionat se referă atât la impactul acestor aparate asupra reglării temperaturii din casă, cât şi la alte criterii, precum nivelul de zgomot produs sau accesibilitatea utilizării.

1. Confortul

Aerul condiţionat nu are nevoie decât de apăsarea unui buton de telecomandă care să răcească o camera supraîncălzită. În doar câteva minute, mediul ambient devine plăcut şi confortabil, iar temperatura se menţine la un nivel acceptabil pentru o perioadă lungă de timp.

2. Controlul umidităţii

Aerul condiţionat reglează şi umiditatea din aer, înlăturând disconfortul provocat de un aer prea umed şi prea cald.

3. Nivelul optim de zgomot

Aparatele de aer condiţionat sunt, în general, silenţioase. În plus, deoarece ele funcţionează cu ferestrele casei închise, permit o izolare fonică plăcută a locuinţei, astfel că gălăgia de afară încetează să mai fie o problemă.

4. Izolarea locuinţei de insecte şi alergeni

Casa ta cu aer condiţionat va avea ferestrele închise în timpul zilei, ceea ce înseamnă că insectele sau alergenii nu mai pătrund înăuntru.

5. Previne deshidratarea

 Expunerea la temperaturi ridicate pentru perioade indelungate poate cauza deshidratare, mai ales daca nu bei suficiente lichide. Intrucat aerul conditionat reduce transpiratia, riscul de deshidratare scade considerabil.

6. Scade riscul de insolatie

Insolatia nu apare numai cand te expui razelor de soare, ci atunci cand te expui unor temperaturi foarte ridicate. Insolatia apare atunci cand organismul nu mai face fata caldurii si nu isi mai poate regla temperatura. Aerul conditionat reduce temperatura la interior, deci scade si riscul de insolatie.

7. Reduce simptomele specifice astmului si reactiilor alergice

Aparatul de aer conditionat are si capacitatea de a “dezinfecta” aerul pe care il respiram. Acest lucru reduce riscul de crize de astm si de declansare a reactiilor alergice. Intrucat tinem geamurile inchise atunci cand folosim aerul conditionat, bacteriile si alergenii de afara sunt tinuti departe de casa sau biroul tau.

 

Aparatele de aer condiționat sunt foarte bune și utile în casa fiecăruia astfel că, cei de la Daikin au pregătit campania ,,Stand By Me,,  care se desfășoară în perioada 1 iulie-15 August .

Tot ceea ce trebuie să faci este să:

  1. achiziționezi de la noi, parteneri Home Comfort Expert – Daikin , echipamente Daikin Split și Multi-Split

Lasă montarea în seama instalatorilor noștri autorizați, iar la finalul campaniei, prin tragere la sorți oferim banii înapoi/cashback pe instalarea sistemului de aer conditionat la 100 de clienti - în limita a 700 lei (cu TVA inclus).

       2. activezi contul Stand by Me și garanția extinsă –> în urma e-mailului de confirmare pe care îl primești automat în urma înregistrării echipamentului pe platforma celor de la Daikin , de către noi, parteneri Home Comfort Expert.

 

Clienții care au făcut cei doi pași de mai sus, intră automat în concurs și vor partcipa la tragerea la sorți care va avea loc la începutul lunii Septembrie.

Pentru mai multe detalii legate de termeni și condițiile campaniei puteți accesa site-urile Daikin www.daikin.ro/100  și  https://standbyme.daikin.ro/ro sau puteți lua legătura cu agentul nostru zonal de vânzări.