Casa inteligentă - soluția problemelor tale!

Touch Nightlight - o metodă ușoară de a te trezi! În caz că te-ai săturat de sperieturile din fiecare dimineață din cauza alarmei sau pur și simplu te deranjează mult prea tare lumina telefonului la prima oră a dimineții, noi avem soluția pentru problemele tale! Mai mult, venim în ajutorul nevoilor tale pentru ca tu să ai o experiență cât mai bună bucurându-te de fiecare tabiet al tău! Indiferent dacă te bucuri de o ceașcă de ciocolată caldă și o carte bună, un film sau doar dorești să te relaxezi – concluzia este că dormitorul nu deservește doar somnului. Cu ajutorul noului sistem Touch Nightlight poți să te bucuri de toate tabieturile tale într-o atmosferă deosebită alegând dintr-o diversitate de lumini și conectând playlist-ul tău la sistem, te poți bucura de muzica ta preferată.

Funcția versatilă este completată de un design elegant. Sistemul Touch Pure integrat transformă Touch Nightlight într-un element elegant de control, chiar lângă patul tău sau oriunde în casă. Noua tehnologie îți permite să plasezi produsul oriunde ai alege. Îți recomandăm să urmezi standardele de funcționare: butonul central mare pentru lumină, colțurile mai mici pentru umbrire, muzică etc.

Touch Nightlight este conectat la sistemul principal al casei inteligente și la sistemul  de alarmă care te ajută să creezi o atmosferă plăcută și un sentiment de bunăstare.

 De asemenea, datorită conectivității sistemelor,  în caz de incendiu sau orice alt pericol, alarma se va declanșa, pornind atât sonorizarea cât și iluminarea pentru a te anunța cât mai repede de iminentul pericol.

 Ți-am trezit interesul? Vizitează catalogul nostru online pentru mai multe detalii www.termocat.ro .