Casă privată - jud. Alba

Anul realizării proiectului: 2017.

La acest proiect am livrat sisteme de încălzire prin pardoseală, sisteme sanitare, sisteme de ventilație cu recuperare de căldură, sisteme de aspirație centralizată și camera tehnică.

Încălzirea prin pardoseală este o alegere populară în casele moderne, deoarece sporește confortul și asigură o distribuție uniformă a căldurii, ceea ce o face un sistem eficient de încălzire. Este ușor de instalat și există o varietate de sisteme disponibile pentru fiecare proiect de casă.

Instalaţiile sanitare reunesc generic, toate conductele şi circuitele de apă (rece şi caldă), încălzire şi canalizare dintr-o locuinţă, asigurându-i o bună funcţionalitate, în concordanţă cu nevoile unei familii moderne. Proiectarea şi alegerea componentelor unei instalaţii sanitare potrivite este o muncă ce necesită numeroase cunoștințe în domeniu, astfel inginerii noștri și de această dată au ales cele mai bune materiale existente pe piață.

Ventilația cu recuperare de căldură este cea mai nouă, modernă si eficientă soluție pentru economisirea energiei într-o locuință, pe lângă izolarea ei. Principalele avantaje, pentru care clientul a optat pentru un astfel de sistem, sunt: aerisire automată, eliminarea excesului de umiditate în sezoanele reci, economii la energie datorită recuperării cu randament de peste 90%, aer proaspat, fără praful din exterior și fără zgomotul nedorit ce pătrunde deseori prin fereastra deschisă.

Motivele pentru care clientul a ales sistemele de aspirație centralizată sunt următoarele: filtrarea particulelor de praf este mult mai eficientă în cazul acestor sisteme, au o putere de aspirație mult mai mare decât aspiratoarele obișnuite, sunt mult mai silențioase, ecologice și păstrează aerul proaspăt din locuință.

Camera tehnică - sau camera centralei, așa cum mai este cunoscută - este o încăpere cu rol special într-o casă. Este locul în care sunt adunate toate elementele critice ale unei locuințe: centrala termică, magistralele de apă și de gaze.

Importanța ei este esențială: oferă protecție unor echipamente vitale pentru locuință și ar trebui să fie cel mai sigur loc din toată casa. Din acest motiv, și de această dată inginerii noștri au acordat o atenție deosebită acestei încăperi.