Casă privată - jud. Cluj

Anul realizării proiectului: 2019 .

În acest proiect am livrat sisteme solare fotovoltaice, sisteme de ventilație cu recuperare de căldură, sisteme de încălzire în pardoseală, sisteme de casă inteligentă și sisteme sanitare.

Deoarece panourile solare sunt o investitie rentabilă, clientul a ales inteligent. În timp ce amortizarea investiției se realizează în medie în 5 ani, în toată această perioadă facturile de electricitate sau gaz pot scădea drastic. Energia solară poate acoperi între 50-70% din consumul de încălzire, apă caldă și electricitate iar vara poate ajunge chiar și la 100%, energia produsă fiind de standarde înalte.

 

Principalele avantaje ale unui sistem de ventilație cu recuperare de căldură sunt acelea că: aduce aerul proaspăt la interior și evacuează aerul viciat, adică cel cu mirosuri și dioxid de carbon, introduce aerul proaspăt centralizat și controlat, fără a crea disconfort local, fiind de asemenea un sistem compact, acestea fiind motivele pentru care clientul a ales un astfel de sistem.

Încălzirea în pardoseală reprezinta una dintre solutiile ingenioase, foarte eficiente și inovatoare, pe care clientul a ales-o, pentru a obține un mediu confortabil din punct de vedere termic în propria locuință. Acest sistem de încălzire este o alegere tot mai întâlnită datorită avantajelor pe care le aduce, printre care cel mai important este că încălzește rapid și uniform.

 

Când propunem și integrăm un sistem de casă inteligentă, urmărim în primul rand să simplificăm și să îmbunătățim confortul, astfel, o simplă apăsare a unui buton să fie de ajuns pentru ca clientul să poată închide luminile din toată casa, să regleze temperatura  pentru o noapte friguroasă, să armeze sistemul antiefracție; lucruri care îl vor scuti de câteva drumuri, îi va economisi timpul și îi va mări cu siguranță gradul de confort.

 

Soluțiile inovatoare, sistemele de ultimă generație și echipa de profesioniști de care a beneficiat acest proiect sunt dovada clară că ne implicăm total , astfel încât clientul să fie mulțumit de serviciile noastre.