Casa privata- jud.Dambovita

Montaj panouri fotovoltaice casă privată județul Dâmbovița

Anul realizării proiectului: 2022 

În prezent, sistemul energetic poate fi dus la un alt nivel prin utilizarea panourilor fotovoltaice pentru locuințe, afaceri mici și mari și nu numai. Fiecare din noi putem deveni propriul nostru producător de energie și nu oricum, ci printr-o metodă simplă, naturală și la îndemâna oricui. Este necesar doar să utilizăm resursele naturale la potențialul lor maxim, pentru a obține tot ceea ce ne dorim de la ele.

În România, energia regenerabilă a ajuns să fie mai cunoscută doar în ultimii ani, mai exact, soarele ca sursă de energie, este exploatat de câteva decenii. După utilizarea lemnului, a cărbunelui, a gazului, următorul pas în dezvoltarea societății, din acest punct de vedere îl reprezintă energia solară. 

Cu ajutorul partenerilor noștri am reușit să livram 16 panouri fotovoltaice de 410W monocristalin, pe care le-am montat, am realizat punerea în funcțiune a inverter-ului + smartmeter-ul, precum și documentația completă pentru dosar prosumator. 

Devenind prosumator ai avantajul de a consuma prioritar propria energie. Un autoconsum ridicat pe perioada zilei va face din investiția într-un sistem fotovoltaic, cea mai bună alegere.

Alege să alimentezi casa cu propria energie electrică produsă de un sistem fotovoltaic bine dimensionat și bucură-te de avantajele acestuia, reducând considerabil factura și nivelul dioxidului de carbon din atmosferă.