Cât de importantă este ventilația corespunzătoare a locuinței?

Știai că pentru a purifica aerul dintr-o încăpere ar fi nevoie de circa 1.000 de plante ?!

 

Mulți oameni cred că deschiderea ferestrei din când în când este suficient.Însă un climat interior sărac poate cauza probleme respiratorii, gât uscat, ochi iritați, dureri de cap, alergii, tulburări de concentrare, lipsă de energie, somnolență etc…

Alege sistemele de ventilație cu recuperare de căldură pentru a beneficia de confortul maxim și de aerul sănătos din locuința ta!

Ventilația încăperilor este la fel de esențială pentru o casă ca și energia electrică, apa curentă sau sistemul de încălzire. Desigur, dacă nu aveți montat un astfel de sistem nu este nici un fel de problemă, dar confortul este diminuat considerabil!

Construcțiile moderne sunt izolate termic foarte bine, fiind practic etanșe. O ventilatie naturală este practic imposibilă. Din acest motiv pierderile de căldură în timpul aerisirii determină în mare parte necesarul energetic.

Care sunt avantajele unui astfel de sistem?

AVANTAJE

  • Confort sporit, climat sănătos. Aerul umed și viciat este înlocuit permanent cu aer proaspăt și filtrat.
  • Costuri de încălzire reduse cu până la 40% datorită recuperării căldurii din aerul evacuat.
  • Deranj fonic redus! Geamurile rămânând închise, gălăgia de afară nu pătrunde în locuință, iar sistemul functionează absolut silențios!
  • Siguranță sporită contra infractorilor, geamurile sunt în permanență închise.
  • Mirosurile din bucătării și băi, fumul de țigară, etc… sunt transportate permanent în exterior.
  • Valoarea imobilului construit crește semnificativ având instalat un sistem de ventilație cu recuperare caldură.
  • Instalare ușoară și adaptabilă, diferite sisteme de montaj.

 

Pentru mai multe informații legate de sistemele de ventilație cu recuperare de căldură de la Brink Climate Systems vă rugăm să contactați agentul zonal de vânzări sau să accesati catalogul nostru online www.termocat.ro .