Ce este programul Smart Start și ce beneficii majore are ?

O casă inteligentă este locuința în care se automatizează și se controlează de la distanță aspecte ce țin de confortul ambiental și nu numai. Unele echipamente pot lua decizii în funcție de anumiți parametri, pentru a crește confortul locatarilor sau pentru a economisi energie.

La baza caselor inteligente stau echipamente specializate cu ajutorul cărora poţi controla lumina, aerul condiţionat, alarma, temperatura etc. În principiu, toate sistemele electrice şi electronice individuale din casă sunt reunite într-un tot unitar, care face posibilă coordonarea centralizată a tuturor funcţiilor, fie din interiorul locuinţei, fie de la distanţă prin telefonul mobil sau prin internet.

Ce avantaje ai daca optezi pentru sisteme inteligente pe care le poți controla cu ajutorul unui smartphone sau a unei tablete?

  • Poți economisi timp;
  • Atunci când pleci în concediu, nu va mai trebui să îți faci griji că ai uitat lumina aprinsă sau că ai uitat să încui ușa;
  • Locuința va fi mereu în siguranță, iar tu vei ști acest lucru;
  • Se va eficientiza consumul de apă, curent și gaze;
  • Facturile vor fi mai mici;
  • Iluminarea din casă va fi mai eficientă;
  • Vei avea o siguranță sporită în cazul unui incendiu sau a unei inundați.

 

Dacă îți dorești un sistem de casă inteligentă la un preț rezonabil, noi venim în ajutorul tău cu noul program Smart Start de la 990 Euro TVA inclus.

Acest program conține un kit de instalare format dintr-un tablou preasamblat și 5 senzori pentru 5 zone separate de încălzire. Bineînțeles că, acest kit poate fi personalizat, putându-se adăuga mult mai mulți senzori pentru mult mai multe beneficii ale unei case inteligente.

Prin programul Smart Start beneficiezi de suport tehnic de la cei mai buni specialliști ai noștri care o să te ajute cu găsirea de solutii pe tot parcursul procesului de realizare a proiectului.

Expertii RATIOTERM îți stau mereu la dispozitie pentru a-ți oferi consiliere de specialitate în cazul în care există întrebări, probleme sau reclamații.

De asemenea, prin programul Smart Start beneficiezi și de ,,Money back warranty,, care îți oferă șansa de a încerca beneficiile casei inteligente iar dacă nu ești mulțumit de acest sistem îl poți returna în decurs de 3 luni iar noi îți dăm toți banii înapoi!

Dacă te-am convins nu ai altceva de făcut în afară de a contacta agentul zonal de vânzări pentru a primi mai multe detalii legate de acest program.