Centrale termice

Imbina tehnologia moderna de condensare, controlul inteligent si design-ul contemporan

Centrala termică în condensație Daikin

Centralele Daikin pe gaz în condensare utilizează tehnologie inovatoare pentru a-ți asigura servicii fiabile și economice de încălzire și apă caldă.

Incluse în clasa de eficienţă energetică A, centralele termice în condensare, montate pe perete, de la Daikin sunt echipate cu un controler inteligent care reglează automat producţia de căldură a centralei pentru optimizarea suplimentară a eficienţei acesteia. În plus, echipamentul beneficiază de modulare 1:8, ce ajută la economii substanțiale de gaz și, bineînțeles, economii la facturi.

De ce să înlocuiești centrala veche? 

Odată cu primele semne de uzură ale centralei termice, apare adesea întrebarea dacă aceasta ar trebui reparată sau, din contră, înlocuită cu un produs de ultimă generație. Deși, pe moment, o reparație punctuală poate părea o soluție avantajoasă din punct de vedere financiar, tehnologiile inteligente ale noilor centrale termice aduc beneficii multiple pe termen mediu și lung.

Spre deosebire de modelele vechi, centralele termice de ultimă generație oferă o experiență de utilizare superioară datorită funcțiilor inteligente pe care le integrează. De exemplu, prin funcția de învățare și adaptare la obiceiurile de consum, noua centrală Daikin poate începe preîncălzirea apei înainte de momentul utilizării, bazându-se pe un algoritm cu memorare automată a funcției utilizate în ultimele 24 de ore. În plus, centrala poate fi conectată simplu și rapid la încălzirea în pardoseală, asigurând un confort termic superior.

Instalare uşoară şi rentabilă

Având puţine părţi de asamblat şi cu o instalare uşoară, centralele termice pe gaz în condensare sunt ideale pentru renovări şi înlocuirea centralelor termice vechi. Fiecare centrală termică compactă integrează perfect conductele şi radiatoarele existente.

Impact redus asupra mediului

Datorită tehnologiei condensării, centralele moderne au un aport mai mic de monoxid de carbon, ceea ce le face mai puțin dăunătoare mediului înconjurător. Centrala Daikin este prevăzută cu un sistem de control care asigură obținerea unui proces de ardere eficient, reducând, astfel, impactul negativ al emisiilor de gaze.

Funcționare silențioasă

Pentru a se preta mai multor tipuri de aplicații, Daikin a pus accent pe funcționarea silențioasă, asigurată de insonorizarea panourilor laterale și de domeniul larg de modulare al ventilatorului. Astfel, centrala funcționează la un nivel de putere sonoră de doar 39 db(A), echivalentul unei discuții în șoaptă, spre deosebire de 49 dB(A), nivelul atins de centralele tradiționale.

Control simplu de la distanță

Un alt avantaj care nu se regăsește în cazul centralelor tradiționale constă în posibilitatea de a monitoriza centrala și graficele de consum, de a controla modul de funcționare și de a programa temperatura interioară și a apei calde, din orice loc și în orice moment. Aceste funcții sunt posibile acum prin intermediul aplicației Daikin Online Control Heating, care poate fi descărcată și accesată de pe telefonul mobil sau pe tabletă.