De ce aspiratie centralizata?

Sistemele de aspirație centralizată sunt ideale pentru crearea unui mediu sănătos și curat în casa dumneavoastră, fără murdărie, fără praf, și cu o calitate net superioară a aerului.

Studiile recente indică faptul că anumiți poluanți atmosferici pot exista în concentrații mai mari în spațiile interioare decât în exterior cauzând probleme de sănătate precum alergii și astm. Menținerea unui mediu sănătos, precum și nevoia de a avea suprafețe fără praf și murdărie, au dat naștere acestui sistem inovator de curățenie care poate folosit în toate tipurile și modele de case.

Motive pentru care ar trebui să investești într-un sistem de aspirație centralizat:

  • Putere de aspirație mai mare

Motoarele din centralele de aspiratie  au putere de aspirație mult mai mare decât puterea motoarelor instalate în aspiratoarele convenționale. Lamelele mari ale turbinelor proiectate eficient, se rotesc în medie cu viteza de 20.000 rotații pe minut, în timp ce motoarele aspiratoarelor convenționale trebuie să se rotească cu turații duble pentru a asigura o mișcare cât de mică a aerului prin tubulatură.

  • Creșterea valorii locuinței

Instalarea unui sistem de aspirație centralizată duce la creșterea semnificativă a valorii clădirii. Un astfel de imobil este mai modern, mai confortabil și în afară de toate, mult mai sănătos.

Praful și mizeria se strânge în sacul de praf, care se golește de 3 până la 4 ori pe an. Investiția într-o astfel de centrală este o investiție pentru viitor și o investiție foarte economică și nu în ultimul rând o investiție în sănătatea familiei.

  • Mai silențioase

Nivelul emisiilor de zgomot provocate de numeroasele echipamente electrice dintr-o locuință modernă nu trebuie să fie subestimate. Zgomotul produs de un aspirator este, în general, cunoscut și este perceput ca neplăcut și enervant.

Acest lucru nu este valabil în cazul unei centrale de aspirație, pentru că, în afară de faptul că unitatea centrală nu este instalată în zona de locuit, ci de obicei, la subsol, în garaj sau într-o spălătorie, ele sunt echipate cu cele mai moderne motoare și turbine de înaltă eficiență.

  • Aer curat în locuință

Aspiratoarele convenționale cauzează, pe lângă fumat, cea mai mare poluare a aerului din propria locuință. Resturi de acarieni, păr de animale și praf rămân după aspirația cu aspiratoare convenționale în încăpere. Suplimentar, cu aspiratoarele convenționale se ridică și se transportă praful din încăpere. Nu se întâmplă același lucru și în cazul centralelor de aspirație, deoarece în acest caz, centrala se află în garaj sau în beci, suflând aerul departe de zona de locuit, iar în cele mai multe cazuri, în afara clădirii.

  • Ecologic și durabil

Noile motoare din centralele de aspirație sunt proiectate și concepute în așa fel, încât să producă o putere mult mai mare, cu consum de energie redus. Suplimentar, noile motoare și turbine ale motoarelor de ultimă generație produc un nivel de zgomot mult mai scăzut, comparativ cu produse similare ale competitorilor, dar și comparativ cu aspiratoarele convenționale.

Proiectăm zilnic soluții inovatoare pentru asigurarea siguranței și întâmpinarea nevoilor clienților nostri. Mentalitatea “clientul pe primul loc” reprezintă conceptul de bază al afacerii noastre.

Asigurăm sisteme de aspirație complete pentru spațiul sau locuința dumneavoastă. Astfel, veți găsi aici tot ce aveți nevoie, începând de la centrale de aspirație, accesorii aspirație, doze de aspirație până la piese de schimb.