De ce sistemele sanitare joacă un rol important în design ?

Designul arhitectural, care este din ce în ce mai inovator și futurist, cu acoperiri strălucitoare, interioare din oțel inoxidabil, care sunt minimaliste dar și sofisticate, dorește să joace un rol și în sistemele sanitare, mai ales dacă este pozat la vedere.

Nimic nu este mai bun decât sistemul prin presare, o metodă de îmbinare ,,curată,, care nu lasă aspecte inestetice pe conducte! Țevile din instalațiile sanitare nu sunt întotdeauna în interiorul pereților. Uneori ele devin parte integrantă a designului arhitecturii moderne.

Această tendință pentru suprafețele metalice lucioase nu se găsește numai în birouri și case; deseori se găsește și în structuri publice mari, cum ar fi zgârie-norii sau aeroporturile mari.

Un exemplu de interior care utilizează o mulțime de oțel este aeroportul Doha din Qatar. Aici, în salonul VIP, găsim nu doar fitingurile prin presare utilizate pentru sistemul de fântâni arteziene impunător, ci și o utilizare largă a foliilor decorative din oțel inoxidabil AISI 316L.

Sistemul de alimentare al uneia dintre fântânile din salonul VIP al aeroportului din Doha, a fost creat folosind sistemul prin presare Eurotubi.

Pentru a afla mai multe detalii despre sistemele de presare Eurotubi nu ezitați să contactați agentul zonal de vânzări sau să vizitați catalogul nostru online www.termocat.ro .