Descoperă noul dedurizator galvanic Energywater !

Apa utilizată în instalațiile civile și industriale conține uneori importante cantități de impurități solide în suspensie. Acestea pot fi de diverse tipuri: nisip, rugină etc. Aceste particule de suspensii cu dimensiuni diferite, de la câțiva microni și până la câțiva milimetri, sunt adesea cauza funcționării defectuoase a instalațiilor, a depunerilor pe conducte, a fitingurilor, robineților și în general pe toate obiectele sanitare și alte aparate electrocasnice cu care apa intră în contact.

Pentru apa dura puteți achiziționa un dedurizator care vă protejează obiectele care folosesc apa de acest tip și le prelungește viața. Dedurizarea este un proces necesar pentru obținerea apei potabile pe care ne-o dorim. Se știe că apa naturală conține ioni de calciu și magneziu, ioni care formează săruri care se strâng în depuneri prin precipitare. Dedurizatoarele sunt capabile să rețină ionii de calciu și de magneziu responsabili pentru efectele negative majore, reducând până la zero duritatea apei.

Dedurizatorul galvanic Energywater este confecționat din materiale de cea mai înaltă clasă igienică și a fost testat și aprobat pentru uz în instalații de apă potabilă rece și caldă și de încălzire.

Dedurizatorul împiedică depunerile de carbonat de calciu(calcar) în țevile de apă rece , apă caldă și de ACM și elimină coroziunea țevilor de apă.

Tratamentul galvanic nu schimbă compoziția chimică a apei, păstrând în acest fel toate mineralele prezente în apă.

AVANTAJE

Împiedică depunerile de calcar și extinde durata de viață a țevilor de instalații, a bateriilor de apă, echipamentelor sanitare de orice fel, schimbătoare de căldură cu temperaturi de operare de maximum 95 C. Reduce costurile de operare ale boilerelor de ACM și a pufferelor. Nu mai este nevoie de detartrare costisitoare și dăunătoare mediului în cazul robineților, gresiei și faianței, chiuvetelor sau vaselor de toaletă.

Durata de viață este 8-10 ani în funcție de duritatea apei și a cantității de apă tratate.

Dedurizatorul se instalează cu circuit de by pass conform schemei de mai jos:

Dedurizatorul trebuie să funcționeze în condiții de apă filtrată în prealabil, apă fără suspensii abrazive și fără rugină.

Pentru a achiziționa un astfel de aparat puteți intra pe catalogul nostru online www.termocat.ro sau puteți luați legătura cu agentul zonal de vânzări pentru mai multe detalii.