Descoperă noul showroom Ratioterm Cluj!

Dragi clienți și colaboratori, 

Datorită creșterii volumului de comenzi și pentru că vrem să vă oferim o experență de neuitat atunci când ne călcați pragul, vă anunțăm că ne-am mutat în noul nostru sediu din Cluj, situat pe Calea Baciului, nr.99.

Vă punem la dispoziție o gamă largă de produse pentru instalații, soluții eficiente din punct de vedere energetic, cum ar fi: încălzire prin pardoseală, ventilație cu recuperare de căldură, panouri solare termice, panouri solare fotovoltaice, și nu în ultimul rând pompe de căldură, pe care le puteți vedea direct în showroom-ul nostru. Toate aceste soluții sunt concepute pentru a fi prietenoase cu mediul înconjurător și pentru a economisi resersele de energie și apă. 

Suntem entuziasmați de această extindere si de faptul că putem oferi clienților noștri produse de calitate, precum și consultanță și servicii de instalare profesionale. Noul nostru showrooml va fi deschis de luni pana vineri, între orele 8.00 si 17.00, iar clienții sunt așteptați cu mare interes să vină și să descopere gama noastră largă de produse și servicii pe care le-o punen la dispoziție.

Ne mândrim cu ce am realizat până acum și, pentru asta, vă multțumim! Voi sunteți cei care au contribuit la creșterea noastră!