Descoperă sistemul press de la SESTA - producție 100% italiană !

Compania SESTA s-a născut dintr-un proiect industrial dictat de pasiunea și angajamentul tinerilor antreprenori cu experiență vastă în sectorul termo-hidraulic. Ca orice companie la început de drum, Sesta a început producția cu țevile multistrat PE-Xb Al PE-Xb, ca mai apoi să își extindă producția adăugând o presă de alamă cu marcă proprie, ca în final să ajungă la stadiul de a combina produse de gaz și conducte pentru hidraulică din cauza legilor din Italia privind distribuția combustibililor gazoși cu "țevi de plastic și conexiuni adecvate". În ziua de azi, gama lor de produse este extinsă, în special fiind propuse toate accesoriile pentru realizarea sistemelor de încălzire prin pardoseală.

Sistemele Sesta sunt compuse din țevi multistrat PEX-Al-PEX și fitinguri de presare din alamă. Ele sunt proiectate pentru construirea rețelelor de distribuție a apei sanitare, a sistemelor de încălzire cu temperatură ridicată și joasă, a circuitelor de climatizare și a sistemelor de alimentare cu combustibil gazos.

Sistemele Sesta sunt realizate prin utilizarea celor mai avansate tehnologii și materiale de producție atât pentru conductele multistrat cât și pentru fitingurile de presare.

Principalul obiectiv a celor de la Sesta este de a garanta clienților săi produse de cea mai înaltă calitate și servicii impecabile. Atât sistemul de management al proceselor cât și calitatea produselor sunt certificate de instituții europene importante.

Întreaga producție Sesta are loc cu mașini cu comandă numerică și linii tehnologice complet automatizate.

Metodele stricte de control al proceselor și materialele folosite, atât online cât și în laborator, asigură respectarea riguroasă a standardelor definite de institutele de certificare și garantează produselor clienților cu cele mai înalte standarde de calitate.

Țeava SESTA și sistemul de montare sunt potrivite pentru distribuția apei sanitare și, în special, sunt certificate pentru alimentarea cu apă potabilă.

Sistemul SESTA intrinsec este adecvat pentru transportul combustibililor gazoși, însă a necesitat o serie de teste suplimentare prevăzute de legislația în vigoare.

Țevile și fitingurile multistrat PE-Xb / Al / PE-Xb, concepute pentru rețele de încălzire la temperaturi ridicate, sunt mai mult decât potrivite pentru realizarea sistemelor de încălzire prin pardoseală, în care temperaturile sunt relativ scăzute.

Pentru mai multe informații vizitați catalogul nostru online www.termocat.ro sau luați legătura cu agentul zonal de vânzări.

RATIOTERM – unic distribuitor a produselor Sesta în România.