Garanție de 15 ani la sistemele de încălzire în pardoseală !

Încălzirea în pardoseală devine din ce în ce mai utilizată atât în construcții noi cât și în construcții deja existente. Încălzirea în acest fel are avantaje atractive, ceea ce face ca din ce în ce mai mulți proprietari să prefere acest tip de încălzire.

Încălzirea în pardoseală funcționează prin radierea căldurii de la podea către tavan, permițând un ambient egal al temperaturii în jurul corpului, astfel permițând o temperatură plăcută la o setare a temperaturii mai scăzută decat folosind mijloace convenționale.

Cu cresterea prețului energiei, încălzirea în pardoseală este soluția perfectă datorită temperaturii mai scăzute decat a radiatoarelor, cu o temperatură egală și plăcută în cameră, permițând costuri mai reduse la consum, cu o încălzire mai eficientă.

În orice proprietate, privată sau clădire de birouri, un calorifer în încăpere strică imediat aspectul camerei, dar încălzirea prin pardoseală este ascunsă sub podea, permițând un sistem efectiv și invizibil.

Încălzirea în pardoseală pe lângă faptul că oferă o sursă de căldură mai plăcută permite, de asemenea, un aer mai curat în încăpere. Încălzirea în pardoseală permite o circulație continuă prin cameră în timpul încălzirii. În comparație cu un sistem cu radiator, aerul cald rămâne circulant în încăpere.

Știind toate aceste aspecte importante ale acestui sistem și din dorința de a satisface nevoile clienților, venim în ajutor dvs. cu un program de GARANȚIE EXTINSĂ de până la 15 ani pentru sistemele de încălzire în pardoseală !

Pentru mai multe detalii referitoarele la produsele noastre accesați catalogul online www.termocat.ro sau contactați agentul zonal de vânzări.