Garanție de 5 ani la sistemele de ventilație cu recuperare de căldură!

Sistemele de ventilatie descentralizate cu recuperare de caldura de la Brink Climate Systems sunt unităţi ușor și rapid de instalat, care asigură alimentarea cu aer proaspat a încaperii, filtrarea și extragerea aerului poluat în exterior. Uitaţi de echipamente suplimentare de ventilatie, tubulaturi sau de alte componente, pentru a crea un sistem eficient de ventilatie. Uitați de aparate de dezumidificare și purificare pentru locuinta dumneavoastră! Instalarea unui sistem de ventilatie cu filtrare si recuperare de caldura asigură tot ceea ce aveţi nevoie în materie de ventilatie, reglarea umidităţii și introducerea de aer proaspat filtrat pentru spatiul dumneavoastra!

Aceste sisteme asigură permanent un climat sănătos. Aerul proaspat este un factor hotărâtor pentru o stare optimă de bine și o importantă conditie pentru menținerea sănătății. Petrecem conform OMS ( Organizația mondială a sănătății) peste 80% din timp în spații închise.

De asemenea, sunt în avantaj clar față de aerisirea clasică prin rabaterea ferestrelor, aerisirea prin curenți transversali de aer, sau lăsarea ușilor deschise. Aer proaspat permanent, fără a trebui să te îngrijeşti de aceasta.

Eliminarea în permanență a umidității și cu aceasta și a poluanților din aerul interior este esențială pentru sănătatea dumneavoastră și a celor din jur.

În locuintele bine izolate, umiditatea corectă se poate păstra doar printr-un schimb permanent si eficient de aer în limite corecte. Umiditate prea ridicată poate avea consecințe neplăcute și nesănătoase precum igrasie și mucegai.

În locul unei centrale de ventilație alcătuită dintr-o unitate și tubulatura aferentă, scumpă şi complicată, ce trebuie prevazuta din start în proiectul locuinței, sistemele descentralizate de ventilație cu recuperare de căldură vă propun realizarea unui concept de ventilație descentralizat: precis, ieftin şi fără țevi. Mult mai ușor și economic de realizat, atât în cazul locuințelor noi cât mai ales în cazul renovării sau îmbunătățirii celor existente.

 Astfel, din dorința de a fi mai aproape de nevoile clienților noștri am introdus un program de GARANȚIE EXTINSĂ de până la 5 ani pentru sistemele de ventilație cu recuperare de căldură pe care le comercializăm.

Pentru mai mute informații vizitați catalogul nostru online www.termocat.ro sau luați legătura cu agentul zonal de vânzări.

RATIOTERM- unic distribuitor a sistemelor de ventilatie Brink Climate Systems.