Hotel Leul de Aur

Anul realizării proiectului: 2018 .

Hotelul Leul De Aur din Sebes este un hotel de 4 stele, unde s-au folosit solutii de cea mai inalta eficienta cum ar fi pompe de caldura si racire pasiva (racire in tavan) – care reprezinta o noutate in domeniul hotelier din Romania.

La aceasta lucrare s-au livrat, printre altele, otel galvanizat; fitinguri prin presare; materiale pentru sistem de incalzire in pardosea; materiale pentru camera tehnica si pompa de caldura .

Principalele avantaje aduse de aceste produse si solutii sunt:

  • Confort ridicat – prin reducerea nivelului de zgomot in timpul functionarii aparatelor.

  • Obtinerea unui  climat sanatos.

  • Produse si servicii de cea mai inalta calitate utilizand tehnologie de ultima ora.

Ca si la alte lucrari, si aici, relatia dintre investitor - proiectant/arhitect - furnizor - in succesul aplicarii acestor solutii este foarte importanta deoarece fara o buna intelegere intre toti cei care participa la un asemenea proiect este foarte greu sa creezi ceva cu adevarat profesional! Deobicei, la astfel de proiecte, si la toate proiectele de altfel, pe langa produsele de inalta calitate pe care noi le furnizam, e important sa cream o relatie de simbioza intre noi, arhitecti si beneficiar pentru a lucra ca o adevarata echipa iar la final sa putem spune ca am finalizat un proiect fie vorba de o locuinta privata, fie vorba de un hotel, de o cladire de birouri sau orice altceva! E important sa putem reda clientului final acel  sentiment de bucurie, liniste si impacare atunci cand isi vede finalizat proiectul!