Locuință privată Satu Mare

Anul realizării proiectului: 2018 .

În acest proiect am livrat sisteme de încălzire în pardoseală, sisteme de aspirație centralizată, sisteme de presare (sanitare) și camera tehnică.

Ne simțim datori să oferim calitate atât prin produsele noastre cât și prin serviciile pe care le oferim, astfel încât relația client- furnizor să fie una cât mai bună.

Sistemele de încălzire în pardoseală sunt mereu soluția perfectă pentru orice familie care cunoaște beneficiile unui astfel de sistem, cum ar fi: folosirea întregului spațiu al încăperii, căldura distribuită uniform și climatul interior este unul plăcut și sănătos.

Sistemele de aspirație centralizată comercializate de noi sunt cele mai eficiente, silențioase, sigure și ușoare de instalat de pe piață. Au putere de aspiraţie mare, motoare cu nivel de zgomot mic și confortul la utilizare este ridicat.

Camera tehnică este la fel de importantă ca și celelalte încăperi, toate aparatele pe care le instalăm acolo, fie că este vorba de o centrală, fie de un aspirator sau alte sisteme, noi ne asigurăm că totul este în parametrii și că funcționează perfect astfel încât clienții să nu întâmpine nici o problemă tehnică la finalizarea proiectului.