Locuință rezidențială jud. Argeș

Anul realizării proiectului: 2016 .

La această casă, am livrat sisteme de ventilație cu recuperare de căldură, încălzire în pardoseală, aspirație centralizată și sisteme sanitare.

Produsele pe care le livrăm sunt de cea mai înaltă calitate și serviciile pe care le oferim sunt în concordanță cu nivelul ridicat de pregătire și profesionalism al întregii echipe bazate pe experiența acumulată.

Atunci când nevoile clienților de a avea o casă cât mai sigură pentru sănătatea lor dar și a mediului înconjurător se întălnesc cu devotamentul unei întregi echipe de

a oferi calitate și încredere, rezultă o echipă imbatabilă client-furnizor.

Sistemele de ventilație cu recuperare de căldură furnizate sunt cele mai bune de piață pentru filtrarea aerului și recuperarea energiei din aerul extras din încăperi.

Sistemele de aspirație centralizată pur și simplu fac viața mai ușoară din toate punctele de vedere: sunt benefice pentru sănătate deoarece aerul devine mult mai curat, mediu perfect pentru copiii mici, alergici și suferinzi de astm.

Sistemele de încălzire în pardoseală sunt un pansament pe suflet pentru toți părinții ai căror copii își petrec timpul de joacă pe pardoseală, ne mai fiind nevoie de covoare pentru a le proteja sănătatea. De asemenea, toată lumea iubește să se plimbe desculț prin casă și să aibă costuri cât mai reduse la încălzire, soluția fiind

aceste sisteme de încălzire.

În acest proiect am integrat cele mai bune soluții ale prezentului pentru o casă de vis, economică și modernă, la cele mai noi standarde.