Locuință privată - jud. Satu Mare

Anul realizării proiectului: 2014.

La acest proiect am livrat sisteme de casă inteligentă, sisteme de încălzire în pardoseală și am amenajat camera tehnică.

Orice spațiu poate fi transformat într-o “casă inteligentă”, indiferent dacă este un apartament, un birou sau o casă de locuit.

Conexiunile puternice sunt cele care o fac inteligenta, astfel încât și de această dată  clientul a optat pentru un sistem de casă inteligentă, deoarece multe acțiuni pot fi controlate automat – de la sistemul de aer condiționat, la sistemul de iluminare sau de încălzire, până la controlul, chiar și de la distanță, a electronicelor și electrocasnicelor.

Un sistem de încălzire în pardoseală este una dintre cele mai bune investiții pentru casă și familie.  Acesta presupune lipsa caloriferelor, pentru că toate țevile care conduc căldura trec pe sub pardoseală. În felul acesta, nu mai sunt necesare caloriferele care ocupă un spațiu destul de important și care, uneori, pot afecta și aspectul încăperii; acestea fiind și motivele pentru care am folosit și la acest proiect un astfel de sistem.

De asemenea, am acordat o mare importanță camerei tehnice, pe care am realizat-o la cele mai noi standarde astfel încât clienții să nu întâmpine nici o problemă tehnică după finalizarea proiectului.