Parteneri HCE Premium Daikin

Ne ocupăm de tot procesul de instalare a aparatului tău Daikin!

Onorați să facem parte din programul HCE Premium, Daikin ne-a oferit noi oportunități și beneficii prin care am avansat cu afacerea. Datorită sprijinului primit din partea Daikin și datorită acestui program am crescut astfel notorietatea brandu-ului Daikin în orașele în care avem puncte de lucru precum și creșterea ridicată a imaginii companiei noastre ca membru al programului HCE. 

Programul HCE (Home Comfort Expert) oferă cele mai bune servicii și produse de înaltă calitate clienților de pe piața rezidențială din Europa Centrală și de Est.  

Dacă ai ales deja aparatul de aer condiționat, iar acum te gândești la procesul de instalare și tot ce presupune acesta, fiind parteneri Daikin Home Comfort Expert ne vom asigura că tu vei avea cea mai confortabilă experiență de instalare.

Montarea sistemului de climatizare, ca și în cazul dezinstalării vechii unități în cazul în care există, se face numai cu o echipă specializată, care poate să asigure servicii de cea mai bună calitate. În acest fel, previi o instalare defectuoasă care poate ajunge să afecteze buna funcționare a aparatului. Este important să beneficiezi de tot sprijinul necesar încă de la început, așa că, odată ce ai decis modelul dorit, contactează partenerul tău Daikin Home Comfort Expert. 

Încă din momentul achiziționării, noi îți vom fi alături și îți vom explica ce presupune procesul de instalare. Astfel, odată ce ai stabilit soluția potrivită, ne vom ocupa de toată treaba. În atribuțiile noastre intră mai mult decât instalarea propriu-zisă a sistemului, așa că poți fi sigur că va avea mare grijă de bunurile tale și vom reduce pe cât posibil inconveniențele pentru tine și pentru vecinii tăi. Practic, tu te poți relaxa în tot acest timp și poți profita de ocazie pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi, urmând ca atunci când ajungeți acasă să descoperiți climatul perfect.