Pompe de caldura

Pompa de caldura- soluția perfectă pentru construcțiile noi

Pompa de căldură aer-apă de temperatură scăzută Daikin Altherma 

Pompa de caldură nu este o idee nouă, dar a câștigat popularitate pentru că tehnologia de răcire și încălzire a evoluat. 

Pompele de căldură aer-apă de temperatură scăzută Daikin sunt soluţia optimă pentru locuinţele sau clădirile noi. Combinată cu sistemele de încălzire prin pardoseală sau cu radiatoare de temperatură scăzută, configuraţia consumă şi mai puţină energie pentru a-ţi încălzi locuinţa. Proiectate în Europa, pompele noastre  de căldură aer-apă sunt potrivite pentru toate climatele din Europa, indiferent de sezon.

Apă caldă mai ieftină - cu energie solară

Micşorează costurile cu energia, profitând de energia regenerabiă a soarelui. Panourile solare sunt uşor de instalat şi produc până la 70% din energia pe care pompele de căldură şi centralele termice o consumă pentru producerea apei calde. Sistemele noastre cu panouri solare pentru producerea apei calde menajere sunt adecvate atât pentru locuinţele mici, cât şi pentru cele mari. Poţi alege un sistem presurizat sau unul nepresurizat de producere a apei calde.

Funcţionează cu energie din surse regenerabile

Prin extragerea energiei regenerabile din aer, Daikin Altherma de temperatură scăzută asigură încălzire, răcire şi furnizează apă caldă menajeră într-un mod sustenabil.

  • Funcţionează cu 75% energie regenerabilă extrasă din aer şi 25% energie electrică
  • La încălzire se încadrează în clasa energetică A++
  • Combină pompa dvs. de căldură cu panouri solare pentru a obţine economii de energie şi mai mari la producerea apei calde. 

 Compatibil cu o mulţime de emiţătoare

Încălzire în pardoseală

Cu o distribuție uniform a încălzirii și a răcirii în întreaga locuință și cu o temperature stabilă,  încălzirea prin pardoseală este emițătorul cel mai efficient din punct de vedere energetic.

Radiatoare de temperatură joasă

Radiatoarele de temperature joasă sunt ideale pentru baie. Utilizează-le ca suporturi pentru prosoape și astfel încălzești simultan spațiul din baie și prosoapele.

Unităţile Daikin Altherma de temperatură scăzută utilizează tehnologia pompelor de căldură aer-apă pentru încălzirea, răcirea şi producerea de apă caldă într-un mod extrem de eficient din punct de vedere energetic.