Protejează sănătatea ta și a celor din jur!

Ventilația încăperilor ar trebui să fie la fel de esențială precum energia electrică, sistemul de încălzire sau apa curentă atât pentru case cât și pentru birouri. Desigur, se poate și fără, dar sănătatea dumneavoastră este pusă în pericol deoarece, în 90% din timpul petrecut înăuntru, nivelul dioxidului de carbon este prea ridicat pentru o bună funcționare a organelor vitale.

Trebuie să acordăm atenție și calității aerului de la birou nu doar din locuințele noastre, deoarece, potrivit rezultatelor unui recent studiu, atunci când salariații simt că nu mai pot face față, vina poate fi a aerului stătut de la locul de muncă.

Cercetătorii susțin că aerul stătut respirat la servici poate avea efecte nefaste asupra funcțiilor cognitive. Potrivit aceluiași studiu, s-a demonstrat că aerul proaspăt face ca salariații să fie mai eficienți!

Specialiștii recomandă un sistem profesional de ventilare pentru a ne proteja de alergeni și de posibilitatea apariției unor boli respiratorii.
Protejează sănătatea ta și a celor din jur alegând cele mai bune și sigure sisteme de ventilație cu recuperare de căldură existente pe piață!
Vizitează catalogul nostru online pentru mai multe detalii www.termocat.ro .