Salon de înfrumusețare - jud. Satu Mare

Anul realizării proiectului: 2018.

La acest proiect am livrat sisteme de ventilație cu recuperare de căldură, sisteme de aspirație centralizată și sisteme de încălzire prin pardoseală.

Sistemele de ventilație cu recuperare de căldură oferă o soluție eficientă prin introducerea de aer proaspăt în toate zonele de locuit fără a lăsa căldura să scape. În consecință, am montat și la acest proiect ventilație cu recuperare de căldură, fiind cea mai bună soluție pentru a menține calitatea aerului interior.

Sistemele de aspirație centralizate sunt ideale pentru crearea unui mediu sănătos în spațiul locuibil, fără murdârie și praf și cu o calitate mai bună a aerului, fiind ideal pentru un spațiu ca acesta, unde zilnic este frecventat de un număr mare de persoane.

Încălzirea în pardoseală reprezintă cea mai eficientă, confortabilă și economică metodă pentru asigurarea necesarului termic al încăperilor, cu reale beneficii, în comparație cu sistemele clasice de încălzire (radiatoare – calorifere). Practic încălzirea în pardoseală înseamnă plasarea conductelor de încălzire în podea, lucru care garantează o degajare uniformă a căldurii și salvează o bună parte a spațiului utilizabil a încăperilor fiind o soluție ideală pentru acest proiect.

Astfel acest proiect a beneficiat de cele mai bune soluții ale prezentului, de o întreagă echipă de specialiști și de o viziune amplă asupra întregului proces.