Solutia ideala pentru renovari de case si apartamente

Te gândești să instalezi încălzirea prin pardoseală în casa ta?

Nu mai stai pe gânduri! Încălzirea prin pardoseală este foarte eficientă și poate fi instalată aproape oriunde. Acum, tot ce trebuie să faci este să alegi între un sistem uscat sau umed.

Numele acestor două sisteme se referă la partea de instalare, mai exact, un sistem uscat implică instalarea țevilor în plăci de izolație preformate, în timp ce țevile dintr-un sistem umed sunt instalate într-o podea de ciment.

Cu un sistem uscat te bucuri de anumite avantaje.

Îți prezentăm mai jos principalele avantaje ale unui sistem uscat:

1. TIMP DE ÎNCĂLZIRE RAPID

Plăcile de izolare pentru un sistem uscat sunt acoperite cu folie de aluminiu și funcționează ca niște conductoare de căldură. Timpul de încălzire pentru acest sistem este mai scurt decât cel al unui sistem umed. În plus, componentele metalice ale unui sistem uscat asigură producția și distribuția rapidă a căldurii.

2. SISTEMUL IDEAL PENTRU RENOVĂRI

Un sistem uscat nu ocupă mai mult de 6 centimetri înălțime. Acesta este un avantaj imens pentru proiectele de renovare cu o înălțime de construcție redusă, casele de construcție nouă cu cadru din lemn și / sau pardoseală din lemn.

3. O SOLUȚIE GENIALĂ PENTRU DIFERITE TIPURI DE PODEA

Un sistem uscat poate fi combinat cu diferite tipuri de pardoseală: de la gresie la piatră naturală și chiar parchet!

4. POȚI ÎNCĂLZI LA TEMPERATURĂ SCĂZUTĂ

Capacitatea excepțională de conducere a căldurii unui sistem uscat face ca încălzirea la temperatură scăzută să fie o opțiune ideală. Astfel, economisiți bani la factura de energie, în timp ce casa ta rămâne plăcută și călduroasă.

5. POATE FI COMBINAT CU O SURSĂ DE CALDURĂ DURABILĂ

Un sistem uscat poate fi combinat cu ușurință cu o pompă de căldură sau un cazan cu condensare; opțiuni foarte ecologice.

6. FACE ȘI RĂCIRE

Când se folosește o pompă de căldură, se pot umple și conductele pentru sistemul uscat cu apă rece. Acest lucru răcește treptat podeaua și oferă un climat răcoritor în lunile fierbinți de vară.