TOP 5 avantaje ale casei inteligente !

O casă inteligentă înseamnă conectivitate. Ea se bazează pe sisteme de ultimă generatie care o fac să deservească utilizatorii rapid, sigur și cu mult mai putine cheltuieli.

Poți controla toate dispozitivele electronice, temperatura ambientală și iluminat atât din interiorul locuinței cât și din afara ei.

Uite principalele avantaje ale unei case inteligente față de casa clasică:

  • Alarma de securitate clasică vs. alarma de securitate inteligentă

Sistemele tradiționale de alarmă sofisticate funcționează foarte bine, cu toate acestea, ele pot fi extrem de costisitoare. Una dintre cele mai bune părți ale conectării unei alarme inteligente este că nu trebuie să achiziționezi nici un echipament suplimentar – poți utiliza  componentele deja existente. Lumini, sisteme de sunete, orice dorești. Poți, de asemenea, să creezi apeluri / texte automate / e-mailuri care să fie declanșate, astfel încât tu sau o persoană desemnată să puteți fi informați despre orice perturbare. Sistemul nostru poate fi configurat astfel încât un buton sau un comutator să facă toată treaba, în doar câteva secunde.

  • Termostate vs. încălzire inteligentă

Termostatele de perete permit controlul strict asupra temperaturii, dar nu se pot regla independent și nu pot fi modificate de la distanță. Setările inteligente de încălzire se pot în schimb regla de la distanță. De asemenea, ele permit încălzirea „pe zone”, ceea ce înseamnă că încăperile pot fi ajustate individual prin intermediul unui smartphone sau al unei aplicații tabletă (sau a unui browser). Poți, de asemenea, să observi facturile exacte și informațiile de utilizare a încălzirii inteligente, permițând o analiză mult mai bună a cheltuielilor proprii de energie.

  • Stereo vs. multi-camere audio

Muzica în mai multe camere, funcționând pe baza wireless, este controlată de la distanță, dintr-o singură locație. Poate reda MP3, CD-uri, posturi de radio- orice dorești în până la 12 camere diferite.

Volumul, piesele și stațiile pot fi controlate prin comutatoare de lumina, panouri touch, iPad etc.

  • Iluminare inteligentă vs. comutatoarele de lumina

Cu iluminarea inteligentă, poți avea control total asupra iluminării. Lumina perfectă este la distanță de un buton – funcția principală “închidere totală” (dacă dorești), selectori de culori LED direct de pe ecranul smartphone-ului, iluminare declanșată cu ajutorul senzorilor de mișcare, iluminare temporizată și nivele de iluminare declanșate de vreme. În comparație, casele obișnuite au doar două funcții când vine vorba de iluminare, “închis” și “pornit”.

  • Controlul la distanță vs. sistemele automatizate interconectate

Conectează toate sistemele la serverul principal și nu trebuie niciodată să îți faci griji cu privire la telecomandă, canalul de televiziune sau cablul sau intrarea HDMI / VGA de care ai nevoie.

Cu sistemele de casă inteligentă totul este la distanță de un buton, iar casa ta se transformă. Devine mai bună, confortabilă și primitoare, ca niciodată până atunci. Eficiența ei crește remarcabil în doar câteva clipe, având ca scop principal crearea unei atmosfere perfecte.

 

Vrei să ai la rândul tău o casă inteligentă? Noi suntem la dispoziția ta cu sistemele de case inteligente.

Vizitează catalogul nostru online pentru mai multe delatii: www.termocat.ro .