TOP 5 motive PRO pentru controlul automat al temperaturii !

Controlul inteligent al căldurii este unul dintre cele mai eficiente aspecte ale unei case inteligente.

Uite aici 5 motive pentru care ar trebui să folosești o astfel de soluție:

     1. Este cel mai ușor mod de ați scădea costurile la încălzire

Cu ajutorul casei tale inteligente căldura va porni doar când este necesar și doar în încăperile în care trebuie. Miniserverul ce controlează temperaturile este capabil să învețe preferințele fiecăruia astfel încât să eficientizeze și să salveze cât mai multă căldură.

     2. Menține temperaturi diferite în toate camerele

Nu vor mai exista certuri în familie din cauza termostatului. Cu ajutorul casei tale inteligente nu ai nevoie nici măcar de termostat, deoarece miniserverul va învăța preferințele fiecărei camere și va păstra temperaturi diferite în fiecare cameră.

     3. Controlul jaluzelelor și căldurii merg de minune împreună

Controlul jaluzelelor și controlul temperaturii merg mână în mână. Miniserverul va știi să ajusteze perfect ambele sisteme astfel încât să fie într-o armonie constantă.

     4. Ai mereu o temperatură confortabilă

Chiar și în momentele în care dorești să stai lângă șemineu, sistemul va știi să reducă temperatura astfel încât să pastreze o temperatură ambientală fără a fi nevoie să schimbi tu manual temperatura.

     5. Temperatura poate fi controlată de la distanță

Mai sunt și zile în care te întorci mai târziu acasă. Ești prins în trafic sau trebuie să stai peste program la serviciu, nu contează care este motivul.  Posibilitatea de control la distanță a temperaturii este foarte bună în astfel de situații, economisind energie și bani.

 

Pentru mai multe detalii contactați agentul zonal de vânzări sau accesați catalogul nostru online www.termocat.ro .